Warning: include(../_panely/tiskova_hlavicka.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/web/virtuals/98526/virtual/www/novinky/novinka.php on line 25

Warning: include(../_panely/tiskova_hlavicka.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/web/virtuals/98526/virtual/www/novinky/novinka.php on line 25

Warning: include(): Failed opening '../_panely/tiskova_hlavicka.php' for inclusion (include_path='.:/data/web/virtuals/98526/virtual') in /data/web/virtuals/98526/virtual/www/novinky/novinka.php on line 25
vítáme vásZahrádkaření má hluboké kořeny

Provází nás od počátků pěstování rostlin.

Již tehdy nás těšily zdra­vé porosty a kvetoucí rostliny - naznačovaly bohatou úrodu a tím větší šanci na přežití.

Dnes nám již o přežití nejde, ale radost ze zahra­dy zůstává.

Časopis Zahrádkář ČZS vydává od roku 1969 populární časopis, určený všem zahrádkářům

Opatření k omezení šíření coronaviru COVID-19

Vážení přátelé,

Aktuální informace ohledně zpřísnění podmínek a přijatá opatření:


Členské schůze a schůze územních rad

S ohledem na zákaz pohybu osob a vyhlášenou karanténu NEDOPORUČUJE představenstvo ČZS konání jakýchkoli schůzí bez ohledu na počet účastníků.


Společenské a kulturní akce

ZAKAZUJÍ se divadelní, hudební, filmová a další umělecká představení, sportovní, kulturní, náboženské, spolkové, taneční, tradiční a jim podobné akce a jiná shromáždění, výstavy, slavnosti, poutě, ochutnávky, trhy a veletrhy, a to jak veřejné, tak soukromé a to do odvolání tohoto mimořádného opatření.


Oblastní porady

Bylo rozhodnuto o ZRUŠENÍ zbývajících oblastních porad v Brně, Č. Budějovicích a Praze. Materiály k těmto poradám budou zveřejněny ke stažení na www.zahradkari.cz pod záložkou Aktivy 2020.


Celostátní výstava vín 2020

Bylo rozhodnuto o ZRUŠENÍ vinařské výstavy, která vyžaduje rozsáhlé přípravné práce s nejistým výhledem na ukončení bezpečnostních opatření. Termín výstavy bude odložen na jaro 2021.


Omezení provozu ústředí a redakce časopisu Zahrádkář

S okamžitou platností je zaveden zákaz návštěv v budově ústředí ČZS, Rokycanova 15, Praha 3. Nebudou přijímány hotovostní platby. Pro objednávky, platby členských známek, materiálů, předplatného časopisu apod. využívejte emaily, platby převodem, případně odložení na pozdější dobu. Zaměstnanci, u kterých je to možné, budou převedeni na práci z domova. Kontakty na jednotlivé pracovníky, jsou na webových stránkách. Uvedené opatření platí do odvolání.


O případných dalších opatřeních Vás budeme průběžně informovat.

Stanislav Kozlík, předseda ČZS

Další novinky - - - >
 
Nahoru
© 2011 Český zahrádkářský svaz, z.s. - Ústředí, Rokycanova 15, 130 00 Praha 3 - Žižkov
Č Z S: územní sdružení, specializované organizace, odborné poradny, kalendárium, diskusní fórum, výstavy.
Časopis Zahrádkář: předplatné, inzerce, archiv.