Warning: include(../_panely/tiskova_hlavicka.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/web/virtuals/98526/virtual/www/novinky/novinka.php on line 25

Warning: include(../_panely/tiskova_hlavicka.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/web/virtuals/98526/virtual/www/novinky/novinka.php on line 25

Warning: include(): Failed opening '../_panely/tiskova_hlavicka.php' for inclusion (include_path='.:/data/web/virtuals/98526/virtual') in /data/web/virtuals/98526/virtual/www/novinky/novinka.php on line 25
vítáme vásZahrádkaření má hluboké kořeny

Provází nás od počátků pěstování rostlin.

Již tehdy nás těšily zdra­vé porosty a kvetoucí rostliny - naznačovaly bohatou úrodu a tím větší šanci na přežití.

Dnes nám již o přežití nejde, ale radost ze zahra­dy zůstává.

Časopis Zahrádkář ČZS vydává od roku 1969 populární časopis, určený všem zahrádkářům

obr
Zahrádková osada Zlatá růže v Hradci Králové

Nabídka na zřízení nové ZO - Horoměřice u Prahy

Pozemek je oplocen a je na něm zavedena elektrika. Lze na něm postavit zahradní chatku/ky. Při rozdělení na zahrádky o 400 m2 by tak mohlo vzniknout 18 zahrádek. V případě dohody či menšího zájmu lze pronajmout pouze část pozemku - bude záležet na podmínkách.

Dostupnost je buď autem po polní - kamenité cestě z Horoměřic nebo od Prahy - Suchdola, z které se vjíždí přímo na pozemek nebo veřejnou dopravou do Horoměřic, popřípadě do Suchdola a zbytek dojít pěšky. Parkovat lze na pozemku.

Cena za nájem by závisela od doby, na kterou bude případná smlouva uzavřena a i od ostatních podmínkách smlouvy - předpoklad (70.000-100.000,- Kč za celý pozemek a za rok tj. 10-14,- Kč m2/rok).

Na pozemku není přivedena voda. Nájemci by si mohli vybudovat studnu vlastním nákladem s tím, že by cena za jejich vybudování by byla odečtena od nájemného.

Případní zájemci musí nejprve vytvořit dostatečně početnou skupinu pro založení osady. Do doby než vznikne tato skupina zájemců zasílejte v případě zájmu kontakt přímo na správce webu, který povede první jednání mezi zájemci.

 

Další novinky - - - >
 
Nahoru
© 2011 Český zahrádkářský svaz, z.s. - Ústředí, Rokycanova 15, 130 00 Praha 3 - Žižkov
Č Z S: územní sdružení, specializované organizace, odborné poradny, kalendárium, diskusní fórum, výstavy.
Časopis Zahrádkář: předplatné, inzerce, archiv.