Warning: include(../_panely/tiskova_hlavicka.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/web/virtuals/98526/virtual/www/novinky/novinka.php on line 25

Warning: include(../_panely/tiskova_hlavicka.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/web/virtuals/98526/virtual/www/novinky/novinka.php on line 25

Warning: include(): Failed opening '../_panely/tiskova_hlavicka.php' for inclusion (include_path='.:/data/web/virtuals/98526/virtual') in /data/web/virtuals/98526/virtual/www/novinky/novinka.php on line 25
vítáme vásZahrádkaření má hluboké kořeny

Provází nás od počátků pěstování rostlin.

Již tehdy nás těšily zdra­vé porosty a kvetoucí rostliny - naznačovaly bohatou úrodu a tím větší šanci na přežití.

Dnes nám již o přežití nejde, ale radost ze zahra­dy zůstává.

Časopis Zahrádkář ČZS vydává od roku 1969 populární časopis, určený všem zahrádkářům

obr
Europom v roce 2012

Zájezd na EUROPOM 2016

Vážení přátelé zahrádkáři,

Ústředí ČZS v Praze organizuje odborný tématický zájezd ve spolupráci s cestovní kanceláří CAMPANATOUR s. r. o. do Lucemburska na ovocnářskou výstavu Europom 2016, které se se svojí expozicí zúčastní i náš Český zahrádkářský svaz  ve dnech 23. - 25. září 2016.

Program zájezdu
Odjezd ve čtvrtek 22.9. 2016 z Dunajovic v 5:00 hod. další zastávka v Brně v 6:00 hod. dále pak možno nastoupit na dálnici na benz. stanici v Jihlavě, Hupolci, Praze, Plzni a Rozvadově. Dojezd na ubytování kolem 19:00 hod. v Belgii (oblast Mosely). Ubytování přímo v Lucembursku je  drahé.

V pátek 23.9. 2016, snídaně, ráno odjezd do Lucemburska, dopoledne prohlídka Lucemburku a návštěva místních zahrádkářů, případně zahradnictví, odpoledne shlédnutí výstavy a odjezd do oblasti Mosely, ochutnávka vín, nocleh.

V sobotu 24.9. 2016 ráno snídaně, po snídani průjezd nádherným údolím řeky Mosely s prohlídkou a návštěvou vinařství a vinice. Odpoledne odjezd do ČR.

V neděli 25.9. 2016 v časných ranních hodinách příjezd do Čech


obr
Cena zájezdu asi 6000,- Kč, možno přihlásit i rodinné příslušníky, manželku, manžela, větší děti. V případě volných míst se mohou přihlásit i zájemci z řad veřejnosti, nezahrádkáři.
Cena zahrnuje 2x ubytování se snídaní v hotelu **/*** (dvoulůžkové pokoje), dopravu moderním zájezdovým autobusem, tam a zpět a dle programu, služby průvodce, cestovní pojištění, pojištění dle zákona 159/99 Sb. V ceně není zahrnuto vstupné na výstavu (s pořadateli bude jednáno o slevě) a případně další osobní výdaje. V autobusu bude možné za koruny nakoupit teplé a studené nápoje.

Na zájezd je možno se přihlásit do 28. dubna 2016 na odborném oddělení ČZS v Praze u
Ing. Miroslava Šmorance na email: odborne@zahradkari.cz nebo telefon 602 195 341

Bohatší územní sdružení mohou účastníkům zájezdu přispět určitou finanční částkou, jedná se o odborný zájezd, vhodný i pro odborné instruktory ČZS.

Přihlášení bude závazné, nejlépe si zajistěte náhradníky v případě neúčasti, nebude možno částku vrátit. Zatím se částka 6000,-Kč platit nebude, potřebujeme zjistit zájem o tuto akci je třeba naplnit celý autobus cca 50 osob. V případě, že se autobus do Lucemburska nenaplní, zájezd se neuskuteční, zruší se !!! Ústředí Praha, akci do Lucemburska zajišťuje organizačně, ale nikoliv finančně, účastnicí si vše plně hradí sami.
Další novinky - - - >
 
Nahoru
© 2011 Český zahrádkářský svaz, z.s. - Ústředí, Rokycanova 15, 130 00 Praha 3 - Žižkov
Č Z S: územní sdružení, specializované organizace, odborné poradny, kalendárium, diskusní fórum, výstavy.
Časopis Zahrádkář: předplatné, inzerce, archiv.