Warning: include(../_panely/tiskova_hlavicka.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/web/virtuals/98526/virtual/www/novinky/novinka.php on line 25

Warning: include(../_panely/tiskova_hlavicka.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/web/virtuals/98526/virtual/www/novinky/novinka.php on line 25

Warning: include(): Failed opening '../_panely/tiskova_hlavicka.php' for inclusion (include_path='.:/data/web/virtuals/98526/virtual') in /data/web/virtuals/98526/virtual/www/novinky/novinka.php on line 25
vítáme vásZahrádkaření má hluboké kořeny

Provází nás od počátků pěstování rostlin.

Již tehdy nás těšily zdra­vé porosty a kvetoucí rostliny - naznačovaly bohatou úrodu a tím větší šanci na přežití.

Dnes nám již o přežití nejde, ale radost ze zahra­dy zůstává.

Časopis Zahrádkář ČZS vydává od roku 1969 populární časopis, určený všem zahrádkářům

obr
Celoroční péče přinesla své plody.

Zahrádkáři představili v Ostravě letošní plody podzimu

Nejzdařilejší výpěstky, nové odrůdy, ale i poradnu si připravili moravskoslezští zahrádkáři pro návštěvníky jubilejního 10. ročníku výstavy „Život na zahradě,“ která se konala od 27. září do 29. září 2013 na Výstavišti Černá louka v Ostravě.

Zahrádkářskou expozici si v doprovodu předsedy ČZS Jana Hinterholzingera se zájmem prohlédli i ministr životního prostředí Tomáš Jan Podivínský a zástupci Moravskoslezského kraje. 

I v letošním roce mysleli zahrádkáři na dětské návštěvníky. V rámci výstavy se uskutečnila Mezinárodní soutěže dětí v zahradnických znalostech a dovednostech, připraveny byly další vědomostní soutěže, testy, poznávačky a soutěž v suchém aranžmá. S ochranou rostlin poradil známý rostlinolékař Jaroslav Rod.

Příjemnou atmosféru navodila cimbálová muzika, návštěvníci mohli ochutnat ovoce a zeleninu, bylinné čaje, tradiční i netradiční teplá jídla, pomazánky aj. Již tradičně bylo možné na místě zakoupit publikace a čísla časopisu Zahrádkář.

obr
Expozici ČZS si prohlédl i ministr životního prostředí Tomáš Jan Podivínský (druhý zprava) v doprovodu předsedy ČZS Jana Hinterholzingera (třetí zprava)
Další novinky - - - >
 
Nahoru
© 2011 Český zahrádkářský svaz, z.s. - Ústředí, Rokycanova 15, 130 00 Praha 3 - Žižkov
Č Z S: územní sdružení, specializované organizace, odborné poradny, kalendárium, diskusní fórum, výstavy.
Časopis Zahrádkář: předplatné, inzerce, archiv.